Inici | www.academia.cat | Contacte | Avís Legal |
Detall de l'activitat
Juny
11
2010
III Edicio del Curs d'Introducció a la recerca en Fisioteràpia
Curs
11 i 12 de juny de 2010
PROFESSORAT

Albert Arnó i Palau, Llicenciat de Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Doctor en medicina interna per la mateixa universitat. Ha impulsat projectes com la Unitat de Recerca de les escoles universitàries Gimbernat. És membre fundador d'associacions relacionades amb les tecnologies de la informació com Barcelona Breakfast i el Fòrum Català d'Informació i Salut. És fundador d'onmedic Networks, empresa dedicada a la gestió on-line d'informació biomèdica, especialment estudis biomèdics online, exportant tecnologia a uns 30 països.

Carles Blanch i Mur, diplomat en Infermeria per la UB, Diplomat en Salut Comunitària per la UAB i Màster en Salut Pública (ISP). Col•laboracions amb el Centre d'Estudis Epidemiològics sobre la sida de Catalunya (CEESCAT). Professor de l'EUIF Blanquerna de la Uiversitat Ramon Llull. Membre de la Comisión Consultora del Ministerio de Sanidad y Consumo per al desenvolupament de la Recerca en Infermeria. Actualment treballa per Global Epidemiology de Novartis Pharma AG. Secretari de la junta de la Societat Catalana Balear d'Infermeria de l'ACMB. Assessor de recerca de l'Escola d'Ostepatia de Barcelona.

Jose Luís del Val García, Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Màster en Salut Pública (Escuela Nacional de Sanidad. Instituto de Salud Carlos III. Madrid). Actualment treballa al Servei d'Atenció Primària Suport al Diagnòstic i al Tractament de l'Àmbit d'Atenció Primària Barcelona Ciutat (Institut Català de la Salut) com Coordinador de Metodologia, Qualitat i Avaluació Assistencial. Pertany com assessor a la Unitat de Suport a la Recerca de Barcelona (IDIAP Jordi Gol). Participa com professor associat a l'IDIAP Jordi Gol, a la Unitat Docent de Barcelona i al Màster d'Atenció primària de la Fundació Doctor Robert en les àrees d'epidemiologia, suport a la recerca, MBE i estadística i és avaluador del Fondo de Investigación Sanitaria.

Enriqueta Pujol Ribera, Llicenciada en Medina. Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Coordinadora de la Unitat de Recerca de l'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP Jordi Gol) Professora col•laboradora al Màste rd'Atenció primària de la Fundació Doctor Robert.

Elena Gimeno Santos, diplomada en fisioteràpia (URL) i llicenciada en psicologia (UAB). Màster en Medicina Respiratòria (UB/UPF). Professora col•laboradora de fisioteràpia respiratòria de la Fundació Universitària del Bages (UAB, Manresa) i de l'EUIFN Blanquerna (URL, Barcelona). Investigadora de la Fundació Clínic, IDIBAPS, Hospital Clínic de Barcelona; i del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental, Fundació IMIM, Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Laura Navarro Vila. investigadora en l'Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques de Catalunya (AATRM). És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública per l'Hospital Universitari de Bellvitge (L'Hospitalet, Barcelona). Màster en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra, diplomada en Metodologia de la Investigació en Disseny i Estadística en Ciències de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en estudis avançats en Salut Pública per la Universitat de Barcelona.

Antoni Morral Fernández, diplomat en Fisioteràpia, llicenciat en Antropologia, actualment doctorand en Recerca Biomèdica i Salut Pública per la UAB, treballa com a Professor EUIFN Blanquerna de la URL. Membre col•laborador del Centro Cochrane Iberoamericano. Centre de Fisioteràpia 'Salut i Esport'. Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)

Elena Montiel Morillo, diplomada en Fisioteràpia per la UAB. Ha treballat com a col•laboradora en diversos projectes de recerca de la Fundació Jordi Gol. Va treballar com a Project manager de la Unitat de Recerca Gimbernat. Investigadora col•laboradora de la Fundació Jordi Gol. Fisioterapeuta de l'Hospital de Sant Pau.
11-06-2010 16:00 - 21:00 Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
16:00 - 21:00TEMA 8: Difusió dels resultats (5h) CLASSE PRÀCTICA ( Sessió )
Difusió dels resultats: quin és el millor àmbit. Difusió oral i difusió escrit
Creació de abstracts per a congressos i jornades: Introducció, mètodes, resultats i conclusions
Power Point: normes bàsiques per a l'elaboració de material gràfic visual. Continguts
Pòster: continguts: Distribució del material a presentar
Handicap del llenguatge: difusió local vs difusió internacional
Por escènic: què fer davant del públic
Causes de denegació d'una comunicació o pòster en un congrés
12-06-2010 09:00 - 19:45 Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
09:00 - 19:00TEMA 9: Introducció a la pràctica basada en la evidència i Lectura crítica (6h) (2h pràctiques) ( Sessió )
09:00 - 19:00Introducció a la pràctica basada en la evidència ( Sessió )
Definició de pràctica basada en la evidencia i descripció de les fases
Formulació de preguntes clíniques
09:00 - 19:00Lectura crítica ( Sessió )
Presentació escenari
Pautes per la lectura crítica d'un assaig clínic
Lectura crítica d'un assaig clínic
Valoració i resolució del escenari
09:00 - 19:00TEMA 10: Correcció protocols entregats (4h) ( Sessió )
Web optimitzada per a resolucions de 1024x768 o superiors i navegadors: Microsoft Internet Explorer 7 i 8, Mozilla Firefox 3, Opera 9.51. Dept. Telemàtica © Fundació Acadèmia 2012
Registrar-se Has oblidat la contrasenya?